Blog

RezidențialMountain View Residence – totul despre proiect

Mountain View Residence – totul despre proiect

Decizia de a-ți cumpara o casă este una dintre cele mai importante pe care le poți lua în viață. Astfel, viitoarea locuință trebuie să respecte o serie întreagă de criterii importante precum: poziționare bună, confort, standarde ridicate de calitate și siguranță.

Mountain View Residence – o comunitate de oameni tineri, cu principii sănătoase de viață.

Cel mai nou ansamblu rezidențial ce se dezvoltă în zona de nord a orașului, în imediata proximitate a Paradisului Acvatic Brașov. Proiectul este format din 7 blocuri de tip P+3E cu un total de 176 de apartamente cu 1, 2 și 3 camere. Apartametele sunt gândite practic și beneficiază de spații generoase, compartimentate pe structură decomandată, fiind proiectate să îți ofere maximum de funcționalitate și confort. Ansamblul dispune totodată de spații de joacă pentru copii și locuri de parcare. La Mountain View Residence accentul se pune pe calitate, atenție la detalii și creerea unui cadru optim pentru un stil de viață modern, de care să te bucuri din plin alături de cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top

Mountain View Residence este cel mai nou ansamblu rezidential ce se dezvoltă în zona de nord a orașului, format din 7 blocuri de tip P+3E cu un total de 176 de apartamente cu 1,2 și 3 camere.

Unde ne găsești

Programează o vizită sau solicită informatii suplimentare la:

Tel: +40 723 490 299
office@mountainviewresidence.ro

Calea Feldioarei nr. 32 A
Brașov

 

Ai intrebări? Sună acum!