Despre proiect

Ansamblu rezidențial Brașov

Noi suntem MountainView Residence

Decizia de a-ți cumpara o casă este una dintre cele mai importante pe care le poți lua în viață. Astfel, viitoarea locuință trebuie să respecte o serie întreagă de criterii importante precum: poziționare bunăconfort, standarde ridicate de calitate și siguranță.

Mountain View Residence este cel mai nou ansamblu rezidential ce se dezvoltă în zona de nord a orașului, în imediata proximitate a Paradisului Acvatic Brașov. Proiectul este format din 7 blocuri de tip P+3E cu un total de 176 de apartamente cu 1, 2 și 3 camere.

Apartametele sunt gândite practic și beneficiază de spații generoase, compartimentate pe structură decomandată, fiind proiectate să îți ofere maximum de funcționalitate și confort.
Ansamblul dispune totodată de spații de joacă pentru copii și locuri de parcare.

La Mountain View Residence accentul se pune pe calitate, atenție la detalii și creerea unui cadru optim pentru un stil de viață modern, de care să te bucuri din plin alături de cei dragi.

Accentul pe detalii

Punem accentul pe detalii, funcționalitate și confort. Angajamentul nostru față de clienți este acela de a oferi apartamente din clasa premium;

Ansamblu rezidențial Brașov

Finisaje și dotări

STRUCTURĂ ȘI EXTERIOR
 • Pentru orice construcție durabilă, este foarte importantă structura de rezistență a construcției. Proiectul Mountain View Residence este realizat pe o structură solidă, pe cadre cu cu stâlpi și grinzi din beton armat.
 • Zidăria este realizată cu căramidă Porotherm de 25 cm atât la exterior cât și la interiorul clădirii.
 • Pe exterior, pentru un plus de siguranță și confort, termoizolația este realizata cu vată bazaltică.
FINISAJE ȘI DOTĂRI INTERIOR
 • Tâmplaria exterioară este Salamander, cu 3 foi de sticlă. Pentru un plus de eleganță, culoarea tamplariei a fost aleasă gri la exterior si alb la interior.
 • Încalzirea se realizează cu centrale termice individuale, de apartament, tehnologie. prin condensare, cu sistem de încalzire în pardoseală Herz.
 • Ușile de exterior sunt de tip metalic, import Austria.
 • La interior se vor monta uși celuare, disponibile în mai multe modele.
 • Obiectele sanitare folosite sunt de import, de cea mai bună calitate
 • Instalația electrică este gandită modern, cu circuite separate.
 • Parchetul folosit este de calitate superioara, import Austria.
 • Gresia și faianța sunt de import, atent selecționate pentru a da un plus de eleganta.
Back To Top

Mountain View Residence este cel mai nou ansamblu rezidential ce se dezvoltă în zona de nord a orașului, format din 7 blocuri de tip P+3E cu un total de 176 de apartamente cu 1,2 și 3 camere.

Unde ne găsești

Programează o vizită sau solicită informatii suplimentare la:

Tel: +40 723 490 299
office@mountainviewresidence.ro

Calea Feldioarei nr. 32 A
Brașov

 

Ai intrebări? Sună acum!